Stekt ris med ägg, tonfisk och sweet chili.

  • Tillagningstid: Max 20 min
  • Svårighetsgrad: Medel
  • Portioner: 4
  • Ingredienser

    Gör så här

     

    1. Koka riset enligt anvisning på förpackningen.
    2. Skär vitkålen i strimlor. Skala och finhacka lök och vitlök. Dela, kärna ur och hacka paprikan. Fräs alla grönsakerna och sambal oelek i 1 msk av oljan i en stor stekpanna.  Krydda med salt. Ta upp på en tallrik och håll varmt.
    3. Vispa upp äggen och stek dem i resten av oljan. Rör ner riset. Rör runt så allt blandar sig väl. Låt tonfisken rinna av, tillsätt den och grönsakerna.
    4. Servera med sallad, bröd och sweet chilisås.

    För alla:
    Läs noga ingrediensförteckningen på sambal oelek och sweet chilisåsen. I övrigt är rätten fri från gluten, laktos och mjölkprotein, men innehåller ägg. 


    Kommentarer
    Postat av: L

    äckliii tonfisk blääää

    2011-03-08 @ 10:40:42

    Kommentera inlägget här:

    Namn:
    Kom ihåg mig?

    E-postadress: (publiceras ej)

    URL/Bloggadress:

    Kommentar:

    Trackback
    RSS 2.0