Tagliatelle med kyckling, fetaost och rödlök.

  • Tillagningstid: Max 20 min
  • Svårighetsgrad: Lättlagat
  • Portioner: 4
  • Ingredienser

    Gör så här

     

    1. Koka pastan enligt anvisningen på förpackningen.
    2. Skala vitlök och lök, hacka eller riv vitlöken och skiva löken. Skär kycklingfilén i strimlor.
    3. Stek kyckling, vitlök och lök i olivoljan i 5-10 minuter. Krydda med salt och peppar.
    4. Blanda detta med pastan, smulad fetaost och färsk bladspenat.
    5. Servera pastan med bröd och sallad.

    För alla:
    Glutenfri: använd glutenfri pasta.
    Laktosfri: en viss mängd fetaost kan ev tålas. Uteslut den annars.
    Mjölkproteinfri: uteslut fetaosten.
    Äggfri: använd glutenfri pasta.

    Näringsvärde

  • Energi: 2819 kJ/674 kcal

  • Kommentarer

    Kommentera inlägget här:

    Namn:
    Kom ihåg mig?

    E-postadress: (publiceras ej)

    URL/Bloggadress:

    Kommentar:

    Trackback
    RSS 2.0