Träning och sjukt god middag!

Imorse på morgonmötet blev vi överraskade av våran butikschef som varit borta i 6 veckor, han kom tillbaka redan idag, och vi hade räknat med att han skulle dyka upp först imorgon, så jag kom på en idè om att vi skulle driva med honom och byta personal mellan våran butik och Hötorget, men där sket sig det.

Ikväll slutade jag redan kl 17 och det gör enorm skillnad att få gå hem så tidigt istället för kl 18, eller tom kl 19.15, man hinner så mkt.

Jag började med att gå in på våran tapetaffär i Sumpan och köpa vit färg till hyllan, och kollade om jag haft tur att tapeten redan hade kommit, men det hade den inte.

Sedan gick jag hem och bytte om för att gå ner till gymmet, men först ringde jag på hos grannen Margit för att visa henne hur det blev med tapeten och få smakråd om jag ska ha den på de andra två väggarna, och det tyckte hon definitivt.

Det gymmet i drygt 1 timme, och efter det lagade jag en sjukt god middag, till mig själv.
Jag har delvis gjort efter receptet nedan med kyckling, men jag valde kycklingfilè istället och lade till majs i riset och kryddade med bla två olika goda kryddor!

Nu blir det en lugn och skön kväll, det lilla som är kvar av den, just nu kollar jag på Mumien på 6:an.
Ha en mysig onsdagskväll!
Kramar till er alla! 
Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0