Är det fel att vilja träna mer...och mer...

Jag har svårt att lägga band på mig så att jag inte drar iväg och tränar varje dag, morgon och kväll.
Det märks att jag får mer och mer sug efter träning, och det blir som ett "Måste", samtidigt som jag självklart vill och tycker att det är roligt.
Men det är så mkt annat i livet som oxå är roligt, därför har jag bestämt från början att försöka hålla mig till träningen ungefär varannan dag, men visst kan det ändras lite ibland.
Det värsta är att jag får dåligt samvete om jag bestämmer mig för att träna en extra gång, och sedan inte gör det.

Jag vill hitta en lämplig rytm i mitt liv där jag kan kombinera träningen tillsammans med mitt sociala liv, och då får inte träningen ta över helt.
Jag SKA kunna fortsätta att leva så här för att må bra, men om det blir för mkt så är risken att jag blir sjuk eller tröttnar.

Det är väldigt skönt att träna på mornarna, för då har man ju kvällarna fria att hitta på skojiga saker, som tex stanna kvar inne i stan och sitta på någon mysig uteservering och umgås med vänner.

Ja det är svårt att hitta balansen, men nu har jag ju tränat regelbundet ca 3-4 gånger/vecka sedan slutet av januari, så jag tycker väl att jag borde hittat en balans.
Nåja....huvudsaken är iaf att jag får vara frisk och må bra!

Ha en toppen dag mina vänner!


Kommentarer
Postat av: Frk Svensson (Mia)

Bestäm vilka dagar (generellt) du ska träna och följ det så gott det går. Så gör jag och det fungerar utmärkt =) Sen ska du inte ha några krav på dig att kära nåt extra pass och gör du det är det bara ett plus. Sen måste kroppen vila, jag vet.. man vill inte det utan man vill träna vidare, så fungerar ju jag också men det är inte bra att träna för mkt = )

DU är grymt duktig och kör på som du gjort bara, gärna på morgnarna som du gjort så du hinner med annat på kvällstid.KRAM

2011-05-11 @ 10:04:12
URL: http://frksvensson.blogspot.com/
Postat av: mam.

Lagom är bäst !!!! Kram

2011-05-11 @ 10:41:49

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0