Min minsting har blivit stor!

Hej mina vänner!

Idag känns det extra tomt och ensamt här hemma, för igår var Robin här och hämtade sin säng och massa saker, ska hämta resten ikväll, för han har bestämt sig för att bo hos pappa nu i Jakan.
Han känner sig lite mer hemma där eftersom han är uppvuxen och har de flesta av sina vänner där, dessutom är det ett sätt att klippa navelsträngen från mamma.

Mamma är ju den som alltid funnits där när det varit tufft och ställt upp, men jag har även ställt krav och tjatat och varit orolig, precis som en mamma brukar vara.

Pappa är mer den där polaren som man snackar fotboll och hockey och dricker öl med, och det är vad Robin behöver just nu.

Vi hade ett långt samtal igår och det var mysigt att bara sitta och prata och skämta, och jag sa att jag ger honom några månader.....sedan kommer han att sakna att bo hos mamma och ha sitt eget rum med en dörr att stänga om sig, och mat på bordet, tvätten fixad, m.m.....
Ja ni förstår kanske varför han måste bryta sig loss, han måste lära sig att ta hand om sig själv, det jag dock oroar mig mest för är att han måste ta hand om pappa oxå, eftersom han aldrig har några pengar eller mat hemma.

Han sa oxå själv att han var tveksam och var säker på att han skulle sakna sitt rum och Sumpan, och mamma! :-)

Nåja....det är väl dags även för mamma att klippa navelsträngen från sin minsting, han har ju blivit vuxen!
Jag tror att detta kommer vara nyttigt för honom!

Men jag kommer att sakna att ha honom hemma, han har ju bott här på heltid en längre tid, tills för ca 1-2 mån sedan, så det kommer att bli tomt!
Men han är alltid välkommen hem igen!

Jag älskar dig Robin!I all flytthast igår så råkade Robin ha sönder fönsterrutan och fönsterbrädan i sitt rum då sängen ramlade mot fönstret när han höll på att bära ut den, så nu har glasmästarna varit här och hämtat fönstret för att laga det...så nu är det bara att vänta och se vad den notan går på (ska dock inte jag betala).

Nu ska jag snart åka in till jobbet för ännu en arbetsdag!
Puss och kram på er!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0