Pastafjärilar med skinka, tomater och rucola.

  • Tillagningstid: Max 20 min
  • Svårighetsgrad: Lättlagat
  • Portioner: 4
  • Ingredienser

    Sås

    Gör så här

     

    1. Dela tomaterna och skär rucolan grovt.
    2. Vispa ihop ingredienserna till såsen. Blanda ner tomaterna. Låt marinera ca 10 minuter.
    3. Koka pastan enligt anvisningen på förpackningen. Låt den rinna av. Häll tillbaka pastan i kastrullen, vänd ner skinkan och värm under omrörning ca 1 minut. Blanda i tomaterna och rucolan och värm under omrörning ca 1 minut.
    4. Servera gärna i skålar och mal över svartpeppar.

    För alla:
    Salladen är fri från laktos och mjölkprotein.
    Glutenfri: använd glutenfri pasta.
    Äggfri: använd pasta utan ägg.

    Näringsvärde

  • Energi: 1995 kJ/477 kcal
  • Protein: 27,5 g
  • Kolhydrat: 52 g
  • Fett: 17,5 g
  •  


    Kommentarer

    Kommentera inlägget här:

    Namn:
    Kom ihåg mig?

    E-postadress: (publiceras ej)

    URL/Bloggadress:

    Kommentar:

    Trackback
    RSS 2.0