1:a advent och sista dagen på turnèn!

Godmorgon mina vänner!

Jag vill börja med att säga att jag vill inte klandra någon av er i mitt förra inlägg, det är inte menat så! Jag vill bara tala om för er hur jag mår för tillfället och att jag inte är mig själv just nu.
Dvs känner mig inget social, och vill helst vara för mig själv, trots att jag älskar att ha mina nära och kära inpå mig så mkt som möljigt, och precis som Mia skriver i sin komentar, det mesta är mitt eget val.
Men det har hänt så oerhört mkt i mitt liv den senaste tiden, framförallt på jobbfronten, och det är många tankar och mkt känslor som rört runt i huvudet, så det mesta beror på det.
Jag vill bara att ni ska ha förståelse om jag inte svarar på sms eller hör av mig lika mkt som jag brukar!

Idag är det äntligen sista dagen på Metro turnèn, och det är både på gott och ont!
Det har varit väldigt roligt, och jag vet att jag skulle göra om det igen nästa år om jag får chansen, men i och med att labbet flyttade (igen) strax innan, och att jag fick byta arbetsplats åter igen , så blev det ovanligt stressigt med allt, så det har känts lite extra pressande.
Sedan att jag dessutom skulle åka upp till Luleå direkt efter turnèn, var väl inte den bästa tajmingen heller, men det blev som tur var uppskjutet.

Dessutom är det ju den 1:a advent idag, och jag har inte hunnit få någon julkänsla ännu, trots mina tappra försök att göra jul här hemma.
Men men.....snart kommer väl snön!?

Igår jobbade även Linda med oss i Kista och det gick jätte bra!
I fredags kväll var jag hembjuden till Mia på middag och det var som vanligt jätte mysigt och kanongod mat!

Ikväll blir det iaf en avslutningsmiddag med gänget som jobbat med Metroturnèn, och sedan är det tack och hejdå, och som sagt det kommer kännas både skönt och tråkigt att det är slut.

Jag önskar er alla en mysig första advent, själv ska jag stå i Kista från kl 10.21!
Kom gärna och hälsa på om ni har tid!Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0