Första natten i Göteborg!

Väl framme i Göteborg , trots strul under vägen , så blev det eb bra kväll och vi fick upp montern.

Det började med att jag först gick till Sundbybergs station för att lösa ut tågbiljetterna, och lämnade sedan min tunga stora resväska hos Expert för att gå och köpa två nya handväskor som de sålde grymt billigt på My Home, endast 100:-/st, en stor beige och en mindre svart.

Jag flyttade genast över mina saker till den beiga lite större väskan , och gick hem och lämnade min gamla och den svarta, för att sedan skynda till Expert och hämta resväskan och gå mot tåget.
Då kom jag att tänka på OM jag flyttat över tågbiljetterna, vilket jag självklart INTE hade gjort, så det var bara att skynda tillbaka till Expert och lämna in resväskan igen och springa hem och hämta biljetterna, som mkt riktigt låg kvar i den gamla väskan.

Väl på tågstationen med ca 10 min tillgodo innan avgångstiden för tåget, så upptäcker jag till min fasa att det inte kommer något Göteborgståg den tiden till Sundbyberg!!!
Jag börjar genast ringa SJ och blir stående i telefonköer, men får till slut tag på en person som försöker hjälpa mig, men kopplar sedan vidare mig till ännu en telefonkö, som gör att jag missar ca 2 pendeltåg in mot stan, där mitt tåg skulle gå ifrån på den utsatta tiden.
Jävla strul, missuppfattning!
Jag hade bett om att få kliva på i Sunbyberg eftersom jag skulle slippa släpa väskan till stan, när jag vet att tågen går förbi Sumpan, men han som bokade hade även bokat pendeltåg som skulle ta mig in till stan, därav att det stod Sundbyebrgs station på min biljett....men det var alltså INTE Göteborgståget.

Men till slut visade det sig att det skulle gå ett tåg ca 30 min senare som stannade i Sumpan, så jag skulle kunna ta det, men det tog en liten omväg och tog längre tid än X2000, som jag egentligen skulle åkt med, så jag kom till Göteborg drygt 1 timme senare.

Nåväl....nu är jag här och trött och mätt efter en sen middag!
Nu blir det sängen!
Natti natti!


Mitt hem den närmaste veckan!


Kommentarer
Postat av: Tea

E d samma hotell som förra gången? Efter lite strul här hemma oxå så har jag iaf hunnit med det jag ville för en gångs skull. Sov så gott!

2011-11-01 @ 23:10:55
Postat av: Pia

Ja det är samma hotell som förra året, Scandic Opalen. Kramis

2011-11-02 @ 10:45:36
Postat av: Tea

Tyckte jag kände igen det! Haft en kul första dag i Göteborg? Sitter på bussen hem från jobbet o läser din blogg! Kramis från Uppsala!

2011-11-02 @ 18:51:37

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0