Home sweet home!

ÄNTLIGEN är jag hemma igen!
Det är skönt att få sova i sin egen säng efter 2 veckor på hotell!
Men jag hade väldigt svårt att somna, först började jag med att prova mina nyinköpta julgardiner (mest för att reta min mamma som vill vara först....hihi), men oxå för att jag var nyfiken att se hur det skulle se ut.

När jag väl kom isäng kunde jag inte somna, utan låg och kollade på TV, och helt plötsligt så hörde jag ett surrande ljud som blev högre och högre och kom närmare och närmare, och till slut gick jag ut på balkongen för att kolla vad det var, och då såg jag att det var en helikopter som surrade ovanför området, men som till slut gav sig iväg, men jag somnade nog inte förrän ca kl 04.00, och ändå kunde jag inte sova längre än till ca kl 8 imorse.

Nu ska jag ta tag i min resväska så att den inte blir liggande eftersom Sanna kommer och ska bo hos mig denna vecka, och så kommer mamsen och papsen på besök , och så måste jag handla hem mat och fixa lite, och så kommer älsklingen Simba hem på eftermiddagen och stannar tills imorgon.

Dessutom fick jag ett överraskande samtal igår av Julia, som skulle åkt till Nya Zeland, men skjutit upp det tills på lördag eftersom hon måste göra sin uppflygning så hon blir klar med sin pilotutbildning, så då hinner vi ses igen innan hon flyttar. :-)

Vi hörs snart igen!
Puss och kram på er!

Vad tycks? Ska jag behålla hissgardinen (kappan) eller ska jag endast ha panellängderna?


Kommentarer
Postat av: Mia

Jag tycker hissgardinen är jättefin! Hellre då den bara än bara gardinerna om du ska ta bort något =)

KRAM

2011-11-15 @ 18:57:07

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0