Idag åker jag Söderut....till Göteborg!

Morrn morrn mina vänner!

Idag är det dags för mig att åka neråt i landet och först ut är Västkusten och Göteborg!
Men just nu sitter jag och äter frukost i lugn och ro, jag hade tänkt ha lite sovmorgon,
men kunde inte sova längre än till ca kl 7.30.
Så då har jag iofs lite mer tid att packa det sista och kolla att jag inte glömmer något,
jag ska ju ändå vara borta i 2 veckor, och det är svårt att packa för denna årstid, det kan ju smälla till och bli snökaos.
Det är skillnad att åka på solsemester i en vecka , då blir det ofta lättare packning, med lätta sandaler, bikinis, tunna tunikor, m.m.....nu måste jag ha mer tröjor, varmare skor, m.m.

Igår kom jag även på att det var väldigt onödigt av mig att fylla på mitt månadskort eftersom jag inte kommer att behöva det på ca 3 veckor, och då räcker det med en remsa eller 7 dagars kort, så jag sålde det till Nettan.
Tåget till Göteborg går ju från Sumpan så jag behöver inte ta mig in till stan, vilket är väldigt skönt att slippa släpa väskan i onödan.

Jag åkte till Anna på eftermiddagen och klippte mitt hår, vilket jag inte gjort sedan i maj, och efter det stannade jag till i Barkarby och mötte Nettan och vi bytte månadskort.

Linda och jag var och shoppade lite makeup igår, för jag insåg att jag hade slut på det mesta, så det blev ny foundation, mascara, rouge, puder och ögoncreme, och eftersom Nettan jobbade så kunde jag inte köpa mitt vanliga Mary Kay.

På vägen hem träffade jag gamla kollegor från Expert och vi stod och pratade med dem ett tag, och sedan gick vi till Boulevard och mötte upp Rasmus och tog varsin cider med honom och satt och pratade en stund. Sedan var det hem och packa resväskan!


Detta blev min skörd!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0