Besök på SÖS!

Ikväll fick jag gå tidigare från jobbet, för det var så lugnt, och så skulle jag åka och hälsa på Maria S som ligger inne på Södersjukhuset för sina besvär med leder och tumör.
Vad gör man inte för sina vänner när de mår dåligt!?
Jag kan bara försöka hjälpa till och finnas där, och hoppas att de gör samma sak för mig om jag ligger där igen någongång.
För att ligga på sjukhus har jag verkligen erfarenheter av och det är så tråkigt och ensamt! :-(

Jag gjorde en liten canvastavla med text på och skrev ut några bilder från Ålandskryssningen ,
och köpte med mig tidingar och godis, det är just exakt det man behöver när man ligger där.
Hon blev iaf väldigt glad och överraskad att jag kom!


Bilderna har jag snott från Mias FB-sida!


Kommentarer
Postat av: Stellan

Oops du låter visst lite självgod där, ungefär som om man skulle slå sig för bröstet varje gång man skänker en slant "titta här va duktig jag är" och se sig om för att kolla in de andras reaktioner. :-/

2011-10-14 @ 09:28:07
Postat av: Pia

Oj OJ....ursäkta mig för att jag skriver att jag bryr mig om mina vänner! Men du kanske inte förstår sådant!? ;-( Det handlar iaf INTE om att vara självgod, men om du vill tolka det så är det din ensak.

2011-10-14 @ 13:48:16
Postat av: Turken

Hej!

Tycker att det var jättesnällt gjort av dig vet själv hur det är att ligga inne på sjukan.

Vill bara påpeka såna som inte har ett liv (Stellan)

störs du av att inte ha egna vänner ....

2011-10-14 @ 14:59:51
Postat av: Mia

Jag vill bara säga att Pia är inte självgod någonstans, hon gör saker med hjärtat! Det är därför hon är min vän och det här är hennes blogg (dagbok)och därför skriver hon givetvis om vad hon har gjort och varit.Jag skulle inte tveka en sekund att åka flera mil om Pia var i fara eller mådde dåligt!Kram till dig min fina vän! Det var guld värt att du kom på besök och verkligen visade att du brydde dig, sånt glömmer jag ALDRIG!KRAM

2011-10-16 @ 00:00:31
Postat av: Pia

Turken: Tack för din komentar, det var gulligt av dig! :-) Kram

Mia: Tack för din fina komentar, ser fram emot ett besök av dig den dagen.....:-) Kramar

2011-10-17 @ 10:21:47
Postat av: Stellan

"Vad gör man inte för sina vänner när de mår dåligt!? Jag kan bara försöka hjälpa till och finnas där, och hoppas att de gör samma sak för mig om jag ligger där igen någongång."

Det är formuleringen av dessa meningar som avslöjar att du är lite självgod, minsann ... Det är inte så att jag ifrågasätter dig att du bryr dig om dina vänner, det är HUR du förmedlar det. Och så intressant kommentar från Turken om att jag inte skulle ha några vänner pga min kommentar ehh -superlogisk tanke där - NOT!

Känns också som om flera andra håller med mig, eftersom du inte har fått en anstormning av kommentarer till ditt försvar.

Man FÅR väl kommentera din blogg, eller ?!

2011-10-17 @ 15:15:31
Postat av: Pia

Stellan: Du får mer än gärna komentera min blogg, jag tycker bara att det är väldigt tråkigt att du går in för att vara så negativ, inför något som egentligen är menat som något positivt, och som sagt taget ur mitt liv.

Jag är ledsen om jag på något sätt retat upp dig, vilket jag uppenbarligen gjort eftersom du vill mig illa.

Jag vill iag ingen illa, och OM det nu stör dig så undrar jag varför du läser min blogg överhuvudtaget.

Vad det gäller anstormning ang din komentar så springer jag inte och ber mina vänner att komentera, de gör som de vill.Ha ett bra liv!

2011-10-17 @ 18:00:53
Postat av: Magnus

Jag tycker att det här med bloggande är mycket spännande! därför tycker jag det är tråkigt att folk som Stellan inte kan göra en egen blogg så att vi kan läsa lite om personens liv istället för att han behöver klaga på andras!2011-10-17 @ 18:29:08
Postat av: julia

Rätta mig om jag har fel, men det verkar som om Stellan redan har bestämt sig för vad han tycker om Pia, och vad hon eller hennes vänner än säger till hennes försvar så kommer han ändå inte att ändra uppfattning. Det är synd, för jag som känt Pia i nära tio år nu vet att hon är en otroligt generös person som inte har baktankar bakom handlingar som att besöka en sjuk vän eller ge bort presenter. Det finns så mycket man kan tolka in i en text, så mycket rum för missförstånd, men jag kan lova dig Stellan, att Pia är verkligen inte självgod. Snarare tvärtom. Ha en fin dag!

2011-10-17 @ 18:29:24
URL: http://thisisjulia.blogg.se/
Postat av: Tea

Nu är det såhär Stellan lille, att detta inte är en skryta-ljuga-försköna-blogg a la kissie, utan en helt riktig, fantastiskt social och värdefull väninna som har denna blogg som ett sätt att nå ut till alla sina vänner som inte har möjligheten att hänga med i allt som händer. Så pip iväg nu o gnäll där det gör nytta, om du nu måste gnälla alls! ;)

2011-10-17 @ 20:16:48
Postat av: stellan

Apa är en apa.. Apa är en apa

2011-10-18 @ 18:29:06

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0