Inredningsuppdrag!

Äntligen fick jag lite gjort till slut iaf!

Jag blir så stressad och irreterad av att inte få göra klart i labbet, men jag kan förstå min chef och hur han tänker, till viss del, men det värsta är att jag tror inte att han förstår mig.
Mitt labb, dvs min arbetsplats har flyttats, och det är inte mitt beslut, men jag är fortfarande anställd i hans butik och då räknar han med mig som säljare.

MEN när jag inte är i labbet så är det ingen som gör klart där inne heller, och så får jag skit ifrån teknikern som ska instalera labbet att inget är inkopplat....Så det hela blir en enda stor ond cirkel, och inte nog med det så är jag så stressad att få klart allt till invigningen och nästa vecka är jag ju inte där, så det MÅSTE bli klart innan dess.

Det som måste göras av mina chefer är en flytt av mig, och hur svårt kan det vara!?

Helt plötsligt gick musten och orken ur mig helt och jag blev deppig, arg, ledsen, besviken och väldigt trött!

Till slut så kom iaf min söta lilla Olga på besök på eftermiddagen och då fick jag hjälp av henne att strukturera upp i labbet och hon kom med massa ideèr och förslag som vi genast provade, och det var så skönt att få någon annans åsikter, dvs någon som oxå jobbar i labb (visserligen som jag har byggt upp), men vi tänker ju på samma sätt.
Så helt plötsligt var klockan över 18 och vi hade fått upp hyllor, möblerat om, hämtat in mera saker från gamla stället, m.m....m.m.....
Tusen tack gumman, det var guld värt! :-)

Som grädde på toppen så ringde världens bästa Tina och bjöd hem mig på middag till kvällen, och det blev ett underbart trevligt avslut på en tröttsam dag!
Dessutom kom en kompis till henne på besök, och det visade sig att han var uppvuxen i Jakan, granne till oss när vi bodde i villan i Olovslund, och jag känner hela hans familj, och Linda lekte med hans småsystrar. Dessutom så har han bott på min gata i Sumpan, så han var så snäll och körde mig hem.

Inte nog med att jag håller på att inreda och få ordning på mitt jobb, så fick jag ett uppdrag och en utmaning av Heidi, att inreda hennes sons rum tills ikväll (för han kommer hem till henne imorgon).
Hon har målat om till vita väggar, från blåa, och jag fick 1500:- att handla fritt med.
Så på lunchen igår gick jag runt i Kista Galleria och köpte bla, nya gardiner,gardinstång, matta, överkast, lampa, väggfäste till TV:n och 4 st svarta stora ramar (30x40).
Allt går i svart, grått och vitt, så det kommer att bli ett tufft tonårsrum!
Ikväll blir det inredning, och självklart lovar jag att visa bilder!

Så nu ser jag fram emot en ny dag med nya utmaningar!

Ha en toppen dag!


Hmmm.....japp....Ha ha ha....


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0