Huvudvärk=Dålig tajming!

Igår åkte jag hem pga illamående och lite huvudvärk, och när jag kom hem och fick lägga mig så blev illamåendet bättre, men dessvärre blev huvudvärken värre istället.
Så idag har jag legat nerbäddad och nu först har jag fått i mig lite lunch, och efter ca 4 tabletter och ett par koppar kaffe så känns huvudet....bedövat.

På tal om Göteborg och Liseberg så har jag lyckats få med mig båda mina älskade barn ner till helgen , men tyvär så har inte julmarknaden premiär förrän den 18 nov, men det finns ju annat mysigt man kan göra tillsammans där nere. Det blir lite som en minisemester fastän jag kommer att jobba på dagarna, men då har de ju varandra!
Så tåget och hotellet är bokat!

Ikväll ska vi ju ut på Ålandshav och ha det mysigt med god mat och trevligt sällskap, så jag hoppas verkligen att mitt huvud är på bättre humör tills dess.

Ikväll ska Robin jobba med Raz, som DJ på Nybergs i Sumpan, så ni som inte har något för er,
kan ju alltid gå och kolla in det! :-) Lycka till Robin! :-)

Jag önskar er alla en trevlig helg och hoppas att även jag får det och att huvudvärken försvinner helt och håller sig borta!
Även Heidi är dålig i sin mage och fryser, så det känns som om vi blir ett gäng "tanter" som kommer gå och lägga oss tidigt pga våra krämpor. Ha ha ha ......

Var det gäller "Tjejmiddagen" så lutar det åt att det blir den 22 oktober, eftersom majoriteteten, dvs så gott som alla som svarat hittills har valt det datumet!
Så ställ in er på lördagen den 22 okt!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0