Tråkigt med bittra människor!

Jag måste bara få skriva av mig och ventilera mina tankar lite!

Jag blir sårad, ledsen och besviken på vissa människor som bara går in för att såra och göra andra människor illa på olika sätt!
Tex sådana personer som ploppar upp från ingenstans och skriver en komentar här på bloggen, förmodligen sin första (dvs OM det är dens riktiga namn), och bara går inför att tracka ner på mig som person.
Alla kan självklart inte hålla med om allt jag skriver och så är det ju delvis med bloggar, och alla kan inte tycka om mig, och det förväntar jag mig inte heller.

Uppenbarligen så har personen ifråga retat sig på mig eller något som jag gjort denna person (dvs OM det är någon jag känner som inte vågar stå för sin identitet), eller så är det så att han/hon bara stör sig på mig och min blogg och inte kan låta bli att skriva negativa saker till mig. :-(

Jag tycker självklart att det är tråkigt eftersom just i detta fallet handlar det om en positiv sak som vänts till något väldigt negativt och nästan fult.....vilket jag tycker känns så långsökt.

Det handlar bla i detta fall om mitt inlägg om mitt besök hos Mia på SÖS (läs komentarerna så förstår ni)!

Jag måste erkänna att det självklart gör mig väldigt ledsen och jag menar inte att låta självgod, och jag hoppas att ni som följt min blogg och känner mig vet vad jag menar.

Jag vill bara säga till dig "Stellan": Ja du har lyckats såra mig eller mitt ego (kalla det vad du vill)!

Jag är bara en enkel tjej som trivs med mitt liv och bryr mig mkt om mina vänner och min familj, och självklart gör jag allt jag kan för dem och de för mig.
Det är absolut inget jag behöver ha klapp på axeln för, och att jag skriver om detta är för att det är just mitt liv.

Jag har absolut inte världens bästa självförtroende eller självkänsla, så därför får jag en nål i ögat när någon bara går in för att kritisera något som personen inte ens har en aning om, och från någon som förmodligen inte ens känner mig.

Så till er alla som är som "Stellan", sluta kritisera folk bara för att du stör dig på en liten detalj eller för att det får dig att må bättre....
Ta vara på livet och lev istället så kommer du att må mkt bättre!
Sluta vara bitter!

På tal om att jag inte fått så mkt stöd i form av komentarer på bloggen.....Kolla antalet komentarer för övrigt på min blogg så ser du att det inte är så mkt sådana.
Jag pratar med mina vänner istället, och jag har bloggen som min egen lilla dagbok och för vänner som jag inte träffar regelbundet, och för mitt fotande.

Har kanske ca 50-80 besökare per dag, så jag kan knappast jämföra mig med de stora bloggarna!


Kommentarer
Postat av: mamma

Pia lägg inte ner din energi på sådana knäppskallar som Stellan ,det är han inte värd !! Han känner säkert inte dej och han saknar säkert ríktiga vänner och ingen som bryr sej om honom !!! Skit i sådana som han !! Det är huvudsaken att vi som känner dej vet hur du är !!! Puss & Kram !!!1

2011-10-17 @ 22:00:55
Postat av: jocke

2011-10-17 @ 22:06:32
Postat av: Eija

Hej Pia

Jag håller med din mamma helt och hållet.

Strunta i skitstöveln och tappa inte din styrka på honom,utan fortsätt med det du gör med dina kompisar och familj.Eija

2011-10-17 @ 22:07:27
Postat av: Ullis

Pia :)

Håller med mamsen, bry dej inte om sådana människor. Jag förstår att det berör men vi som känner dej vet att du är en snäll, fin och omtänksam vän./ Kraaaam

2011-10-17 @ 22:07:59
Postat av: jocke

Nu måste jag faktiskt säga att jag tycker du agerar konstigt. Du

gör precis som "stellan" vill, och det är att få uppmärksamhet. Antagligen pga. Att hans eget liv saknar innehåll och spänning. Om du blir stött av sånt han skriver så gör du bäst i att ignorera idioten. Det kommer göra honom mer frustrerad än lm du uppmärksammar honom.

2011-10-17 @ 22:10:06
Postat av: Pia

Mamma: Tack mamsen jag vet att jag inte ska bry mig om sådant, men det gör ont att någon kan vända något bra till något dåligt! Puss och kram!Eija: Tack gumman för ditt stöd!KramUllis: Tack för fin komentar och din vänskap! Kram

2011-10-17 @ 22:14:12
Postat av: Pia

Mia: Tack gumman det värmer! Kramar till dig!

Jocke: Ja det kanske är överreagerat vad vet jag, men jag kände att jag ville skriva av mig, för jag blev trots allt sårad.

Jag brukar inte bry mig så mkt om vad folk tycker och tänker, men jag har ju oxå rätt att säga min mening när någon kallar mig självgod.Vill han ha uppmärksamhet så har han fått det.... Kramis

2011-10-17 @ 22:17:53
Postat av: Mia

Att Pia skriver att hon önskar att hennes vänner skulle göra detsamma i samma situation som jag var i är något som vi andra tänker. Pia är en person som vågar stå för det hon tänker och hon skriver ut det här, för att det är sån hon är! I Sverige vågar vi knappt säga vad vi tycker! Att säga att Pia är självgod är rent ut sagt ett hån för oss (och henne)som känner henne. Vi som känner henne vet att hon gör saker av hjärtat och vi uppskattar hennes ärlighet mest av allt. SÅDANA vänner växer inte på träd!Låt henne nu vara och kommentera inte för att såra, utan hitta ett annat intresse.Och du Pia, lägg energin på dina riktiga vänner inte någon "spacekommentar". Du ska INTE ta åt dig.Kram

2011-10-17 @ 22:18:35
Postat av: Olgs

Håller med om vad din kära mor skrivit. Visst är det svårt att inte bli upprörd. Men jag vet hur svårt det är att vara bäst och du Pia är ju bäst Så då finns de idioter som säger idiotisk saker, men de stämmer ju inte alls och det vet både jag och du. Jag har inte känner dig lika länge som dina nära vänner eller dina föräldrar men fan i mig är du inte självgod. Herre jösses! Jag är inte själv god men skulle jag må dåligt, klart jag skulle hoppas på att mina vänner var där för mig, men är de inte de så hör det inget, man får ju fan önska sig grejor utan att bli ner tryckt med ord. Men lilla Pia, som sagt du verkar blivit väldigt populär och nu vet du hur andra stora bloggare känner sig. Skit i idioternas kommentarer bara. Du är en sådan jävla fin person, fin människa, underbar vän och en super mamma. Jag är inte din dotter men ja har umgåtts lite med båda av dina barn, och hur grymma är inte de!!!;) så tänk på hur jävla underbar du är, och glad jag är att jag känner dig, talar nog för många här :). Kram på dig prutt Pia;);)

2011-10-18 @ 07:13:45

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0