Saknat stan!

Idag har jag jobbat inne i stan på Hötorget, igen och jag måste erkänna att det känns underbart att vara tillbaka i stan!
Jag har verkligen saknat ALLT som stan innehåller, t.o.m. stressen, och jag bara ÄLSKADE att ha massor att göra!
Det kanske låter sjukt, men jag funkar så, dvs jag funkar bäst när jag har mkt att göra, sådan är jag bara som person.
Jag har hjälpt den nya killen som jobbar i labbet på Hötorget, och vi gjorde massor med ordrar, och mest var det analoga, dvs gamla traditionella filmrullar.
Så från att ha ca 4-5 ordrar (digitala) till att göra ca 80-85 st och då som sagt mest filmrullar, plus flera stycken stora ordrar med 100-tals bilder och stora förstoringar, storbildsskrivaren gick varm hela dagen.

Det var verkligen JÄTTE kul!!!

Dessutom hann jag gå en sväng till Gallerian på lunchen och se alltd et nya som de byggt upp längst in, och även kika in där Expert låg tidigare, och det kändes tomt och konstigt att se den nya Telenor-butiken som numera ligger i våran gamla lokal.

Jag var självklart oxå och hälsade på i juicebaren och fick en juice, och så på fiket och fick en latte, fick även några besök i butiken av bla Nettan, Linda, Robban, och en stackars kund som åkt ända från kista för att prata med mig ang en diabild i storformat.
Imorgon blir det en lunch på stan med min gamla barndomsvän Annika.

Som avslut på en kanondag, så var vi på en super trevlig AW med delar av det gamla Galleriangänget , på Orangeriet på Norr Mälarstrand, ett super mysigt ställe, som jag garanterat kommer att besöka flera gånger.


Nu blir det sängen och krama kuddarna!
Natti natti mina vänner!

Kommentarer
Postat av: Mia

Jag tycker inte alls att det är konstigt, man jobbar ju bäst under lite press :) Kul att du får vara lite inne i stan nu också. Kram

2011-09-27 @ 14:42:46

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0