Vad gör min granne?

Imorse ca kl 05.45 vaknade jag till av att det var någon som gick med skor/klackar ovanför mig, och antingen var det grannen som gick i sina högklackar eller så vard et ett spöke!?
Jag är så less på min granne som hela tiden stör mig med sin höga musik och sitt bankande, eller att HAN går med högklackat inomhus.

Ja det är en han, och jag har skrivit om honom tidigare!
Han är en man i ca 55-60-års åldern som inte har alla hästar hemma.

Han jobbar som målare i vårat fastighetsbolag, så det är nog svårt att få honom vräkt, eftersom de tycker nog synd om honom, för han är så mesig och verkar så försynt.
Han är som ett stort barn, en försenad tonåring som aldrig fått uppleva tonåren och tar igen det nu.
Det verkar inte som om han sover mkt heller, han tystnar senare än mig och är uppe och i fullgång mkt tidigare, både helger och vardagar.

Han kan börja leva om före kl 8 på helgerna, hans radio står på högt så man hör prat tidigt på mornarna och då menar jag före 5-6, han spelar musik så högt så jag inte bara hör dunket utan tom texterna ibland (han har dock sänkt lite sedan jag var upp och klagade).
Ibland låter det som om han möblerar om i sovrummet, och som sagt så går han med klackskor inomhus (han är smygtransa).

Har ringt störningsjouren och frågat vad man kan göra, men blev inte mkt klokare på det!
Vad håller min granne på med egentligen?
Vad gör jag om han inte slutar?
Det blir ju att man retar sig på det allra minsta till slut, och jag vill bara kunna få ha lugn och ro i mitt eget hem!

Kommentarer
Postat av: Xezal

Jag hamnade av en slump här när jag sökte lite på nätet om hur man kan gå tillväga när man har grannar som stör genom att gå runt i klackskor och renoverar kvällar och nätter, drar i möbler fram och tillbaka osv. Jag kan bara säga att jag förstår hur du känner dig. Jag försöker studera och har svårt för att koncentrera mig om jag har musik eller tvn på men istället hör jag mina störande grannar och har inte kunnat plugga ett dugg. Jag har även bankat på mitt tak (deras golv), skrikit åt dem att jag försöker sova eller vissa fall studera och jag har också gått upp och knackat på utan att de har öppnat dörren. Vad mer kan man göra? Jag orkar verkligen inte med detta mer!

2011-10-14 @ 21:31:40

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0