Vilken morgon!!!

Kalla det kaffeabstinens eller vad , men idag har verkligen min morgon gått i oturens tecken.

Jag hade till att börja med, ingen kaffe hemma, så jag tog med mig 50:- i casch på morgonpromenaden med Simba för att köpa ett paket kaffe.
Men då öppnade inte våran närbutik förrän kl 9, så jag gick till 7 eleven men där tog de så mkt som 60:-, så jag fick gå hem utan kaffe och äta yogurt.
Kl. 9.30 hade vi bestämt att gå ut på en promenad med Virpi och Nova, så då tog jag med Visa-kortet.
När jag sedan kom till närbutiken igen efter promenaden så skulle jag just gå och betala mitt kaffepaket (som endast kostade 44:-) ,då ringer en okänd tjej , som hette Linda, till min mobil och frågar om jag kan ha tappat mitt Visa-kort vid Sundbybergs kyrka, och det visade sig att det hade åkt ur fickan när jag tog upp mobilen.
Så jag skyndar iväg för att möta henne i Tornparken, men på vägen går jag in på blomsteraffären för att fråga om jag fick köpa en blomma och komma och betala så fort jag fått kortet, och så drog jag hela storyn, och som tur var så var det en tjej som jag träffat med hundarna många gånger, som kände mig där, så det gick bra.

När jag väl fått mitt Visa-kort och gett henne blomman som tack för hjälpen, så gick jag genast och betalade den och så gick jag och köpte mitt efterlängtade kaffe.

Nu sitter jag och avnjuter mitt "morgonkaffe" och ska snart åka till Bålsta en sväng.

Ha en bra dag!
Kramar från mig

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0