3 lediga dagar!

Morrn morrn mina underbara vänner och trogna läsare!

Idag är det 3:e dagen i rad som jag är ledig, och det har varit skönt!
Jag har haft det lugnt och skönt och myst med min älskling Simba, och hunnit träffa vänner.

I onsdags efter begravningen åkte jag hem och så kom Simba, då tog vi en promenad till och från Brommaplan och fikade hos Heidi.
På kvällen kom Linda och åt middag hos mig och Anna och Molly tittade förbi en sväng, och även Maarit kom ner en sväng och tittade på en film.

I torsdags gick jag ut på en långpromenad längs Bällstaån till Huvudstabadet och tog med mig även Vilda. Det var första gången som jag gick ensam med båda vovvarna och det gick kalasbra, de var så duktiga.
Jag blev även så stolt över Simba när jag var in i en klädbutik i Sumpan för att köpa ett nattlinne som de hade i fönstret, han lade sig på mattan innanför entrèn och jag sa åt honom att vänta medans jag betalade, och han låg snällt kvar och väntade. :-)

Igår kväll var Maarit, jag och Suzie, hembjudna till Sussie och Jonnhy på en liten relaxkväll med bastu och vin (jag och Suzie bastade dock inte av diverse anledningar), men det blev en jätte trevlig kväll, som vanligt hos dem.
Det blir även en favorit i repris ikväll då vi alla ,och flera, är bjudna dit på lasagnemiddag.
Simba börjar känna sig hemma hos dem och springer upp och ner för trapporna i huset och umgås med alla, men han är dock kinkig om någon ska gå ut med honom, då lägger han sig efter några meter och vill gå tillbaka.......mammagrisen!

Nu blir det en långpromenad med vovvarna igen!
Ha en toppen dag! 

Kramar
 
Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0