Grillpremiär hos Hedda och Valborg!

Morrn morrn mina vänner!

Nu var det dåligt med bloggande igår och det ber jag om ursäkt för, men det var fullrulle och jag hann inte med helt enkelt.
I lördags förmiddag åkte jag till Sköndalskyrka för att träffa brudparet som jag ska plåta i juni, och sedan var jag hembjuden till Heidi på grilllunch och premiär för "Heddas garden" denna säsong, och dte var som vanligt enormt gott och massor med mat och rosè m.m....
Även Ullis och barnen var där och det blev en mkt trevligt grilllunch innan Kalle och Simba kom och hämtade mig och vi åkte och handlade hundfoder och sedan hem till mig.

Väl hemma blev det en långpromenad Mona och vovvarna, och efter det blev det middag på El Toro i Sumpan tillsammans med Pekka,Suzie och Peter och vi fortsatte hem till mig efteråt på kaffe och vin.
Det blev en kanontrevlig kväll!
I söndags var jag lite seg när jag vaknade men sedan blev det en promenad med Mona och vovvarna och en fika på båtcafèt i solen.

Jag städade och gjore fint på balkongen och på kvällen invigde vi den med grillning och jag bjöd över Maarit och Mona, och även Robin och Linda kom över en sväng.

Ikväll blir det fest hos Pekkas vänner och tapastema, och det ska bli roligt!


Heddas garden!


Hemma hos Heidi!Söta värdinnan Heidi


Heidi tänder grillen.


Mums


Jag


Ullis och hennes minsting Charlie.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0