Har hittat felet!

Morrn morrn mina vänner!

Idag vaknade jag med lite huvudvärk, och det beror nog på all stress jag haft den senaste tiden, ang det nya schemat, ekonomin som jag inte fått ihop sedan sjukskrivningen, m.m....
Jag har även känt att mina panikattacker varit på väg tillbaka flera gånger, och det får mig att bli ännu mer orolig, vilket självklart inte heller är bra.

Så jag har börjat varva ner och försöka hitta lösningar, och igår hittade jag ett stort fel i min ekonomi, som gör att jag förstår att det varit ont om pengar den senaste tiden.

Jag ansökte ju om en liten ökning/höjning på mitt lån i höstas/vintras , och från att löptiden då var på 10 år så ändrade hon på banken det till endast 3 år, vilket gjorde att helt plötsligt drog de 3000:- mer varje månad från mitt konto.
Jag förstod aldrig att det rörde hela lånet, utan trodde väl bara att det gällde den senaste summan, eller så nämde hon aldrig det.....så igår blev det ett samtal med banken och nu väntar jag besked på ändring.

Så där har vi en stor tyngd som ev snart försvinner från mina axlar!

För övrigt så händer det som sagt ganska mkt i mitt liv just nu, och igår var jag bortbjuden på middag och det blev en väldigt trevlig och mysig kväll! :-)

På fredag blir det påskkärringmiddag med några tjejer och alla ska klä ut sig till påskkärringar, det ska bli kanonkul!

Kommentarer
Postat av: mam.

Det ser ju bra ut om du bara kan ta det lite LUGNT !! Puss & kram !!!!!!!!!!!

2012-04-04 @ 09:26:49

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0