Korvgryta!

  • Svårighetsgrad: Medel
  • Tillagningstid: Under 45 min
  • Portioner: 4
  • Ingredienser

    Gör så här

     

    1. Koka ris eller annat gryn enligt anvisningen på förpackningen.
    2. Skala och hacka löken. Kärna ur och tärna paprikorna och skiva korven.
    3. Fräs lök och paprika i oljan tillsammans med spiskummin och tomatpuré i en stor gryta. Ta upp och lägg på en tallrik. Skölj bönorna och låt dem rinna av.
    4. Stek baconet och korven i grytan. Tillsätt grönsaker, bönor, krossade tomater och vatten.
    5. Låt koka ihop ca 10 minuter. Smaka av med sambal oelek, salt och peppar.
    6. Häll av majsen och blanda ned i grytan.
    7. Servera korvgrytan med ris eller annat gryn och en klick crème fraiche.

    Näringsvärde

  • Energi: 3638 kJ/870 kcal
  • Protein: 34,2 g
  • Kolhydrat: 91,8 g
  • Fett: 37,7 g

  • Kommentarer

    Kommentera inlägget här:

    Namn:
    Kom ihåg mig?

    E-postadress: (publiceras ej)

    URL/Bloggadress:

    Kommentar:

    Trackback
    RSS 2.0