Sista semesterdagen!

Morrn morrn alla mina underbara vänner och trogna bloggläsare!
 
Idag är det min sista semesterdag för denna gång, och jag måste säga att det är med blandade känslor som jag ska börja jobba igen.
Jag har verkligen haft en helt underbar semester i mina ögon, där jag gjort exakt vad jag har velat, och det har varit mkt....haha.
Jag har umgåtts med många av mina fantastiska vänner (dock inte hunnit med alla), njutit av dagarna och solglimtarna, och tagit vara på dagarna på bästa möjliga sätt.
Jag har sett möjligheterna och de positiva stunderna istället för att sitta och beklaga mig över vädret, som ändå trots allt varit perfekt för mig.
 
Men som alltid så önskar man ju att semester var längre...framförallt när man 2 dagar innan får sms från jobbet att ddet är "obligatorisk vitvaruutbildning" på onsdag kväll, efter jobbet..... :-( 
Jga tycker nog att det är lite kort varsel att komma endast några dagar innan, man kan ju redan vara uppbokad.
Men jag ser ändå fram emot att börja jobba med en viss spänning , framförallt efter frågan jag fick innan jag gick på semester.....återkommer om det sen. :-)
 
Idag fyller min goa granne Eva 65 år och jag började morgonen med att sjunga på balkongen för henne! Jätte Grattis Eva till pensionen!!! :-)
 
Nu blir det en promenad tillsammans med Mona och Vilda, utan Simba :-(, för han är hos Kalle och Lena.
Ha en toppen dag...för det tänker jag ha!!!! :-)
 
Fin bild på Sandra och Linda.
 
En lite udda fontän nedanför tornet på Medborgarplatsen.
 
Kanongoa Annalena.
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0