Oansvarigt bustrick eller ren idioti?

Igår kväll strax före kl.22 så hörde jag etet smällande och smattrande som lät vldigt högt och ovanligt, och jag trodde att det kom utifrån och tittade ut genom köksfönstret men såg inget.
En stund senare bestämde jag mig för att gå ut med Simba på sista kissrundan för kvällen, han hade inte reagerat på smällen, så han var motvillig att bli väckt och behöva gå ut.
När jag öppnade dörren ut till trapphuset möttes jag av en tjock rökridå och en stickande stank aav svavel och rök, och ringde genast på grannarnas dörr för att kolla om de hört något.
De hade liksom jag hört smällen men blev lika chockade av röken som jag.
När jag kom en trappa ner i entrèn så såg jag en burk stå mitt på golvet, bredvid granen, och fullt med bännmärken runt omkring på golvet, ända in under granen.
 
 
 
Jag fattar inte att några idioter kan få för sig att mälla inomhus utan att tänka på vilka katastrofala  konsekvenser det kan få. Tänk om granen eller mattan fattat eld!? Tänk om någon kommit och gått förbi just när det small!?
Jag skulle så gärna vilja veta vilka dessa idioter är!
Nyfiken som jag är så gick jag självklart ut för att se om jag kunde se några , och så ringd ejag polisen på 112, men de verkade inte som de prioriterade detta, för det var ingen polis som kom eller ringde.
 
Ja detta hade kunnat bli en riktigt rolig jul för oss på Vegagatan 6 i Sumpan! :-(
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0