Simba har kissat i sängen!

Igår var en tumultdag, dvs det var mycket att ordna och fixa, och det blev bl.a. en hel del telefonsamtal, jobbsökande, träning på gymmet, tvättstugan, stan och köpte jacka, Globen på möte, Jakan för att hämta hem Simba och kvällspromenad med Mona och Vilda.
Kalle har ramlat och brutit sin högra arm så han kan inte gå ut med Simba eller jobba nu, så Robin tog ledigt och hade Simba på dagen tills jag hämtade honom.
Inatt vet jag inte vad som tagit åt Simba, han kissade i sängen och gick upp och fortsatte på min vardagsrumsmatta, innan jag hann hejda honom och slänga på mig min "Onepiece" och gå utanför trappen med honom så han fick kissa färdigt.
Jag vet inte varför han gjorde så, och han verkar skämmas otroligt mycket efteråt, eftersom jag förvisade honom ner i sin egen bädd som jag lade nedanför min säng, och där låg han och skämdes.
 
 
 
Jag ska försöka lära honom att sova i sin egen bädd på nätterna i fortsättningen, även om dte blir svårt även för mig, för det är ju så mysigt och varmt, framförallt nu på vintern.
 
Kan han ha fått urinvägsinflamation?
Eller är det något stress-symptom, för han förvarnade mig inte med något gnäll eller spring till dörren?
 
Han verkar iaf förstå att det var fel gjort och lydde mig och lade sig snällt i sin bädd, efter några försök att komma upp i sängen igen.
 
Jag önskar verkligen av hela mitt hjärta att jag kan ha honom på heltid i framtiden! 
 
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0