Hemligheten!

Igår startade Big Brother 2012 och jag måste erkänna att jag låg och tittade på premiären innan jag somnade.
Anledningen är den att det var just det jag nämde för några veckor sedan i min blogg, dvs det som var hemligt!
Jag blev uppringd en fredag för ca en månad sedan av en tjej som sa att hon ville ha med mig och min dotter i ett TV-program, och att hon hittat oss genom min blogg.

Vi ombads att komma till Värtahamnen redan samma kväll på intervju, vilket vi självklart gjorde.
Där berättade de att de ev ville ha med en "snygg mor och dotter" i nya säsongen av BB, vilket var väldigt smickrande och spännande.
När vi åkte hem den kvällen var det många tankar som rörde sig i huvudet, vill jag , vill jag inte, skulle jag stå ut,  vad hände efteråt, m.m.....

De ringde även dagen efter på lördagen då jag var ute med Simba, och ville att jag skulle komma in så fort som möjligt.
De skickade en taxi kl 12.20 och jag fick 30 min på mig att duscha och fräscha till mig, och ringa Kalle och be att han skulle komma och hämta Simba.
Jag kördes i en taxi och Linda i en egen till Hotell Ariadne i Värtahamnen, för slutcasting, där vi tillbringade resten av dagen på bla varsitt hotellrum, och var inte hemma förrän efter kl 21 på kvällen.

Det blev en väldigt rolig och spännande dag med många roliga inslag, som bla, läkarundersökning, psykolog, fotografering, filmning och intrevjuer.

Det blev problem ganska tidigt pga att Linda inte får vara med i någon såpa eftersom hon jobbar på TV4, så hon skulle mista sitt jobb om hon ställde upp, och jag skulle vara äldst i huset.

Jag måste säga att det var en väldigt rolig erfarenhet , men jag är otroligt glad att jag inte gick in i huset igår med de människorna. :-)
Jag hade nog inte stått ut mer än max en natt!
Men det hade varit en enorm utmaning för mig själv!


Kommentarer
Postat av: mam. & pap.

Hahahaha Det var vad vi förstod ,med en sådan blandning av "folk" Pappa satt och tittade lite på de som gick in i huset och jag hörde hans kommentarer !!!!! Vilken tur att ni inte ställde upp ! Kram mam.

2012-02-20 @ 16:12:35

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0