Lyckad shlagerkväll mot alla odds!

Godmorgon mina vänner!

Förlåt att jag inte uppdaterade bloggen igår, men det var full rulle hela dagen och kvällen, så jag hann helt enkelt inte med!

I fredagskväll åkte jag till Anna på Hägerstensåsen direkt efter jobbet, och på t-banan dit mötte jag min gamla arbetskollega från Gallerian, Jonas, som oxå bor där, och det var jätte kul att se honom igen.
Hos Anna blev jag bjuden på en god "viktväktar-middag" med en lika nyttig efterrätt, och så blev det lite rött till.
Tyvär så hamnade även en del av mitt röda på hennes nya fina beiga matta, pga att jag satt och gosade med hennes lilla söta vovve som sprattlade till så att mitt vinglas åkte i backen. :-(

Jag sov kvar på hennes soffa eftersom det blev ganska sent, så på morgonen åt vi frukost och tog det ganska lugnt, jag vaknade med lite huvudvärk, och snuvig som jag trodde var allergi, men som sedan visade sig vara en rejäl förkylning som smällt till. :-(

Jag åkte direkt in till stan vid 11-tiden från Anna, och började på Östermalmstorg där jag köpte en present till Robin och gick sedan ner mit city och bl.a. NK och Gallerian.
Självklart blev det ett besök hos Peppe och Tony på fiket där jag och bestämde träff med Heidi som gjort sina naglar inne i stan, så vi åt en lunch ihop.

Efter det bar det av hemåt för att få hem älsklingen och ta en promenad med Mona och Vilda.

När jag sedan kom in efter promenaden sa det bara PANG, och förkylningen slog till på allvar, så jag bestämde mig för att skicka sms till mina inbjudna gäster till Schlagerkvällen och förvarna att jag blivit sjuk och att de var välkomna men på egen risk.
Eftersom jag vet att åtminstone två av dem nyligen varit sjuka och just blivit friska så var jag tvungen att låta dem ta eget beslut.
Ingela ska ju åka till USA om två veckor så hon vill ju verkligen inte bli sjuk, och Maarit har nyss blivit frisk, och Connie ska till sjukhuset på måndag och då är det inte lämpligt att vara sjuk.
Så det slutade med att det blev jag och Mona med vovvarna!

Det var första gången som Vilda var hemma hos oss och det gick jätte bra och efter att de lekt en stund så kunde de ligga bredvid varandra och bara mysa. De var så söta! :-)

Men jag fick en otroligt glad överraskning oxå.....helt plötsligt ringde det på dörren och utanför stod Tea och hennes svägerska Fredrika som åkt ända från Örsundsbro för att överraska mig och vara med på schlagerkvällen.
Jag blev verkligen chockad och jätte glad! =)

Så det blev en väldigt lyckad schlagerkväll iaf trots de dåliga oddsen!Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0