Melodifestivalen och mera tacos!

Välkommen underbara söndagsmorgon med -13 grader utanför fönstret och gnistrande snö täckt mark och träd, och jag måste erkänna att även om jag inte tycker om kyla så är det fantastiskt vackert!
Kändes dock inte lika fantastiskt när jag var tvungen att klä på mig lager på lager för att gå ut med älsklingen på morgonens första kiss och bajsrunda, men jag piggnade defenitivt till så fort jag kom utanför dörren.

Igår blev det en mysig dag med bl.a. en promenad till Jysk och Mio tillsammans med Maarit, och vi åt även en lunch på Mio bestående av kycklingsallad, och trots mitt köpförbud denna månad så lyckades jag göra några fynd.
Det blev bl.a. några vackra blomvaser som är perfekt att ge bort i present (behöll även själv ett par). Det är ju många som fyller år nu i februari, tex idag så fyller Maarit år, STORT GRATTIS gumman!


Jag köpte en grön och en vit till mig, för endast 29:-/st (ord. 79:-), köpte även en knallrosa till Linda.
 

På kvällen kom Suzie och Maarit över och det blev ännu en tacokväll denna vecka, och så kollade vi på årets första Melodifestival, och vi alla höll på Loreen, som oxå gick vidare direkt till Globen.

Men allvarligt talat, vad f...n gjorde Torsten Flink där och hur kunde han gå vidare till 2:a chansen!?
Ok Jean Banan, det är ju ändå ett "underhållningsprogram" , men vad är det för underhållande att se på en sönderknarkad skådespelare som man inte vet om han kommer till spelningen eller inte!?

Idag är det kalas för Maarit som fyller år, och innan det ska jag och Simba gå ut med Mona och Vilda en stund.
Simba blev biten i örat igår av en Rednose, men det gick bra iaf, blev inget allvarligt.Ha en toppen dag i det vackra vädret, och klä er varmt!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0