Köttfärs korma.

  • Svårighetsgrad: Medel
  • Tillagningstid: Under 30 min
  • Portioner: 4
  • Ingredienser

    Gör så här

     

    1. Koka ris eller gryn enligt anvisningen på förpackningen.
    2. Skala och skär löken i klyftor. Stek dem med färsen i matfettet. Krydda med salt och peppar. Rör i kormasåsen och
      buljongtärningen eller fonden och låt det koka några minuter.
    3. Skär tomaterna i halvor och vänd ned i såsen innan servering.
    4. Servera med ris eller annat gryn.

    För alla

    Läs noga ingrediensförteckningen på kormasåsen och buljongen. I övrigt är rätten fri från gluten och ägg.
    Laktosfri: använd laktosfritt matfett.
    Mjölkproteinfri: använd mjölkfritt matfett. Kontrollera innehållet i kormasåsen.

    Näringsvärde

  • Energi: 2269 kJ/543 kcal
  • Protein: 32,6 g
  • Kolhydrat: 58,8 g
  • Fett: 19 g

  • Kommentarer

    Kommentera inlägget här:

    Namn:
    Kom ihåg mig?

    E-postadress: (publiceras ej)

    URL/Bloggadress:

    Kommentar:

    Trackback
    RSS 2.0