Kycklinggryta med chorizo.

  • Svårighetsgrad: Medel
  • Tillagningstid: Under 30 min
  • Portioner: 4
  • Ingredienser

    Gör så här

     

    1. Koka ris eller gryn enligt förpackningens anvisning.
    2. Skala och hacka löken. Skiva korven och skär kycklingen i tärningar.
    3. Fräs lök, korv och kyckling i oljan tills det fått fin färg. Krydda med paprikapulver, salt och peppar.
    4. Häll på buljongen och sjud i ca 15 minuter.
    5. Red av med majsstärkelse utrört i vatten. Ha i bönorna och smaksätt med salt och peppar.
    6. Vänd i spenaten och servera tillsammans med ris eller annat gryn.

    För alla

    Läs noga ingrediensförteckningen på chorizon och buljongen/fonden. I övrigt är rätten fri från gluten, laktos, mjölkprotein och ägg.

    Näringsvärde

  • Energi: 2597 kJ/620 kcal
  • Protein: 39,5 g
  • Kolhydrat: 64,2 g
  • Fett: 19,4 g
  •  

    Betyg

    smiley smiley smiley smiley smiley


    Kommentarer

    Kommentera inlägget här:

    Namn:
    Kom ihåg mig?

    E-postadress: (publiceras ej)

    URL/Bloggadress:

    Kommentar:

    Trackback
    RSS 2.0