Varför bloggar jag?

Det är nog många som undrar varför jag bloggar och lägger ut hela mitt liv på nätet!?
Svaret är helt enkelt att jag älskar att skriva och fota, och skrev tidigare dagbok när jag var yngre och man kan väl säga att detta är lite av en dagbok, så det är väldigt mkt för min egen del, det är så kul att blicka tillbaka genom åren och se vad som hänt.

Dessutom så tycker jag att det är ett bra sätt att dela med sig av upplevelser, foton, erfarenheter, tankar, m.m....m.m....och jag vet att många av mina vänner som jag inte träffar så ofta, följer min blogg och det är ett roligt sätt att hålla kontakten.

Dessutom använder jag den som ett sätt att marknadsföra mig och mitt fotande eftersom jag inte har någon hemsida för tillfället.

Jag hoppas att oxå att jag på detta sätt kan förmedla positiv energi, men självklart är inte livet alltid positivt, det går upp och ner, och man kan säga att min blogg är som mitt liv.
Jag skriver dock inte om ALLT, dvs om mina innersta tankar, de vill jag hålla för mig själv!

Jag hoppas iaf att ni som följer min blogg (vilket är i snitt mellan 80-120/dag), tycker att det ger er något att läsa den, och jag skulle väldigt gärna vilja ha era åsikter, positiva som negativa.

Många varma kramar och jag ser fram emot ett nytt år med nya upplevelser att dela med mig av!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0