Det blev gymmet ikväll istället!

Nu har jag just kommit hem från ett träningspass på gymmet och middag uppe hos grannen Maarit!
Hennes son Andreas hade lagat en kycklinggryta och det var riktigt gott.
 
Idag har dte känts som en sten släppt från mina axlar, jag har pratat med min chef om mitt schema, och jag kan säga att jag är nöjd......välddigt nöjd, dvs det är ingen större förändring från mitt tidigare. :-)
 
Nu har jag suttit och kollat mina räkningar som blivit betalda dubbelt......så mitt konto är rensat för tillfället, tex hyran är dragen dubbelt och några fler räkningar, men jag har pratat med banken och de hann ta bort vissa av dem som låg och väntade, men imorgon måste jag ringa till Vegafastigheter och be dem sätta tillbaka mina pengar igen, annars blir det tufft denna månad.
Allt detta beror på att SEB:s hemsida hängde sig när jag höll på att betala räkningarna igår, och jag fick göra om det, men då hade de tydligen gått iväg iaf......TYPISKT!!!! :-(
Nåja felet är hittat och löst.....det är endast den största summan kvar, hyran!
 
Nu blir det en dusch och sedan en skön natts sömn!
Natti natti mina vänner!
 
 
Vad sägs om att sova i detta sovrum?
Tänk och bli väckt av massa hajar som stirrar på en, eller dykare....Ha ha 

Kommentarer
Postat av: mam. & pap.

Vad roligt att det har löst sej med arbetstiderna !!! Stort GRATTIS till det !! Mindre kul med räkningarna ,men det måste ju oxå lösa sej ,när motagaren ser att det har gått in dubbelt ! Så det ordnar sej nog oxå ! Puss & kram från mam.& pap.

2012-07-02 @ 21:47:23

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0