Skattepengar och fredag!

Morrn morrn mina underbara vänner!

Så har vi ännu en fantastisk dag och som dessutom är fredag, och inte nog med det så fick jag mina skattepengar igår och det firade jag med att gå ut och äta en god middag med Maarit och en vän till henne Micke.Maarit hade fått hjälp att forsla bort sina stora garderober i hallen så vi gick upp till henne efteråt och stylade om och gjorde mysigt, satte bl.a. upp några tavlor, och det blev en helt annan hall.

Ikväll har jag fått flera inbjudningar till middagar och umgås med vänner, men jag är nog tvungen att avböja alla eftersom jag måste ladda batterierna och gå igenom min fotoutrustning inför morgodagens bröllopsfoto, men äta måste jag ju iofs så vi får väl se vart det blir.
Jga har ju inte varit hemma ensam en enda kväll denna vecka, det har varit fullt ös hela tiden,
vilket iofs har varit väldigt roligt!

Igår hittade jag supersnygga nattduksbord i en liten supermysig butik i Vällingby, och jag blev så sugen på dem, men kan dock inte bestämma vilken storlek jag ska ha (det fanns 2 storlekar en som var 80 ca hög och 35 cm bred, den andra var 65 cm hög och 27 cm bred), och de kostade endast 599:- resp. 799:-.Snälla hjälp mig!? Ska jag ha det stora eller det lilla??? Passar det in till mina sänglampor?Nu ska jag snart iväg till Kista för ett stort möte med butiken och efter det kommer 2 kollegor från Vällingby för att titta på möjlig ny plats för labbet, på våret lager.

Jag önskar er alla en toppen fredag!
Kram Pia

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0