Spegelbild!

Hejsvejs!

Idag har jag varit dålig med bloggandet och det beror på att jag haft fullt upp med älsklingen Simba och promenad och fikamys på Pampas med väninnorna Maarit, Mona, Vilda och Simba!

Jag vill bara tala om för alla mina vänner, läsare, ja alla som vill veta, att jag känner mig så oerhört glad och tillfreds med mitt liv just nu!
Jag lever för dagen och gör precis det jag vill för stunden!
Jag vill uppleva så mkt som möjligt och missar ogärna tillfällen som ges till att roligt och umgås med mina nära och kära.
Jag vill oxå försöka ställa upp på mina vänner när de behöver mig, och tycker att det är roligt att hjälpa andra oxå, men ibland glömmer man bort sig själv.

Som ni vet så älskar jag att inreda och fixa och dona och göra det mysigt hemma, och även hos andra, och kommer gärna med mina ideèr och ibland får jag bara ett ryck och börjar ändra om, självklart med mina vänners godkännande. :-)

Jag försöker vara min egen spegelbild kan man kanske uttrycka det!
Dvs jag vill vara mot andra såsom jag önskar att de är mot mig!
Nåja det kanske var luddigt uttryckt, men jag försöker att alltid se det positiva i saker och , även om det är negativt.
Då är det bra att vara sin spegelbild, dvs och vända det negativa till något positivt, och ta varje dag som en utmaning.


Ha ha ha.....eller så är spegelbilden väldigt olik verkligheten, men i färg....


.....eller så väljer man att se den i svartvitt.....men det är ju varje persons eget val!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0