Kyckling Tikka Masala.

  • Svårighetsgrad: Medel
  • Tillagningstid: Under 30 min
  • Portioner: 4
  • Ingredienser

    Gör så här

     

    1. Koka riset enligt anvisningen på förpackningen.
    2. Skala och skiva löken. Skär tomaterna i tärningar.
    3. Bryn kycklingen i oljan, tillsätt löken och stek några minuter.
    4. Häll på Tikka Masalasåsen och tomaterna. Sjud i ca 5 minuter.
    5. Vänd ner spenaten och smaksätt med salt och peppar.
    6. Servera kycklinggrytan med ris.

    För alla

    Läs noga ingrediensförteckningen på tikka masalasåsen (kan innehålla laktos och mjölkprotein). I övrigt är rätten fri från gluten (använd ris) och ägg.

    Näringsvärde

  • Energi: 1781 kJ/425 kcal
  • Protein: 17,6 g
  • Kolhydrat: 57,9 g
  • Fett: 13,3 g

  • Kommentarer

    Kommentera inlägget här:

    Namn:
    Kom ihåg mig?

    E-postadress: (publiceras ej)

    URL/Bloggadress:

    Kommentar:

    Trackback
    RSS 2.0