Lördagsmorgon!

Morrn morrn mina vänner!

Så var det lördagsmorgon och idag händer det mkt!

Jag börjar dagen med en god frukost i form av min sedvanliga yogurt och så lyxar jag till det med våfflor, eftersom jag hade smet kvar sedan i veckan.
Jag väckte även Robin som sovit över på soffan , med varma våfflor, till hans stora glädje, men han tyckte dock att det var lite för tidigt på morgonen så han bad om att få fler lite senare.

Igårkväll kom ju min älskling Simba hem påkvällen så vi började med en kvällspromenad tillsammans med Mona, Vilda och Maarit.
Vi gick först hem till Mona och Vilda och vovvarna fick leka av sig lite inomhus.
Efter promenaden kom Maarit ner till mig med tacos till middag, så det var bara att sätta sig till bords och äta....mums och tusen tack gumman, det satt fint! :-)

Nu sitter jag alltså och äter frukost och snart blir det en långpromenad tillsammans med Mona och Vilda och ev Maarit om hon kan för sin fot.

På dagen kommer Anna och hämtar mig och då ska vi åka till hennes syster Sara på ett "Homeparty" med nya inredningssaker och det ska bli spännande, och är det intressant så kommer jag att boka in ett party hos mig.

På kvällen är det ju Schlagerfinalen och då blir det åter igen Schlagerkväll hos mig, och ikväll ser det ut som vi kan bli ganska många och det ska bli jätte kul!

Jag önskar er en underbar lördag, och enligt vissa rapporter så kommer det att bli soligt och varmt!

Kram på er!Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0