Tågolycka i Sumpan!

Ikväll när jag klev av bussen vid järnvägsövergången i Sundbyberg, så märkte jag att tåget stod stilla exakt mitt över övergången vid bommarna, och det gnistrade fortfarande till lite vid rälsen, just som om det just bromsat in häftigt.
Anledningen att jag klev av där var att jag skulle ner till ICA för att hämta paketet med kuddfodralen.
Just som jag klivit av bussen hörde jag flera sirener som närmade sig snabbt, och det var två brandbilar som kom till platsen, och strax efter det hörde jag ännu fler sirener.

Jag insåg att detta skulle dröja, dvs att passera över rälsen, eftersom det förmodligen var någon människa som blivit påkörd av tåget, så jag tog gångtunneln under järnvägen.

Då jag skulle gå samma väg hem var det avspärrat av polisen ända fram till Willys, så det var bara att vända och gå tillbaka och ta en annan tunnel.

Jag har själv flera gånger sett flera människor passera över rälsen trots att bommarna varit nere, och blivit arg på dem , eftersom jag tycker att det är oansvarit av vuxna människor att bete sig så, med tanke på andra som står där och väntar, och framförallt barn.

Jag är otroligt glad att bussen inte kommit några minuter tidigare, för då hade jag förmodligen sett själva olyckan, vilket jag är övertygad om att jag inte kunnat glömma för resten av mitt liv.

Det som jag oxå tycker att osmakligt är alla nyfikna människor som står och tittar....varför vill man utsätta sig själv för detta!?

Mina tankar går ikväll till den familj som förlorat ett barn, bror, syster, pappa, mamma....m.m....


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0