Tung dag!

Idag har det varit en ganska tung dag, som började med att jag vaknade med huvudvärk och fick ta det lugnt på morgonen, men kom till slut till jobbet ca 1 tim försenad.
För övrigt så gick det hyffsat bra idag, sålde som bara den. :-)

Jag blev bjuden på lunch idag av en gullig kollega , så jag köpte fikabröd till alla istället.

Det händer lite annat på jobbfronten just nu oxå, återkommer med mera info när det är klart!

Måste säga att det är både positivt och negativt ang jobbet, men jag kan inte jobba de tider som min chef vill att jag ska jobba, dvs kl 9.30-21.30, ca 3-4 dagar i veckan och varannan helg
(samma tider), Jag är ledsen men det skulle jag aldrig orka med, varken fysiskt eller psykiskt, och jag skulle inte ha något socialt liv kvar, för jag skulle inte orka.
Så tyvär måste jag göra något åt det, och det är delvis med sorg i hjärtat eftersom jag trivs så bra med mina kollegor och i våran nya fräscha butik i Kista.

Så det har varit två väldigt omtumlande dagar som start på denna vecka, så jag hoppas att resten blir bättre och mer positiv.

Kram på er alla mina läsare (idag hela 217 läsare....hittills)!
Men skriv mer komentarer....snälla!!!

Kommentarer
Postat av: olgs

heeeeey bästaste och finaste pia!

hör av dig när du vet om tha work;)hur går labbet i kista, har det startats upp nu?

upp med lite mer bilder på det vetja!massa kramar! din lilla labbråtta;)

2012-03-27 @ 23:23:28
Postat av: Synöve

Men - hur kan han tycka att du ska kunna jobba sådana tider???? Ursäkta språket, men vilket djävla 1800-tals sätt att behandla sin personal på!!!! :-( Hoppas du slipper eller att du hittar nåt annat som är MYCKET bättre!!! Kram!

2012-03-28 @ 09:01:34
Postat av: Pia

Olga: Jag lovar att meddela dig så fort allt är klart. :-) Och jag ska lägga ut fler bilder på labbet! Kram på dig sötnos!Synöve: Jag vet....det är därför jag inte kan vara kvar, helt orimliga tider för mig, och egentligen för alla tycker jag! Men jag accepterar det INTE! Tråkigt när man trivs så bra med kollegorna! :-(

Kram på dig!

2012-03-28 @ 09:18:30

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0