Arg. ledsen och besviken!

Morrn morrn!

Igår var ingen bra dag!

Jag håller ju på att trappa ner min medicinering sedan sjukskrivningen i dec, och det har gjort att jag missat att vissa dagar och framförallt denna långhelg, och det märktes väldigt tydligt igår då jag fick biverkningar i form av yrsel, hjärtklappning och panikångestattacker, m.m.

Anledningen till att jag mådde sämre förrutom det ,var att jag fick se det nya schemat som definitivt INTE motsvarar det jag blev lovad när jag motvilligt förflyttades till Kista efter att Gallerian stängde.

Jag blev då lovad att behålla mina arbetstider!

Det nya schemat innebär att jag ska jobba tex en vecka 4 dagar i rad från kl 12-21.15 (inkl helger), och jag skulle endast vara ledig en hel helg i månaden. :-(
Som komplement till detta skulle vara att jag kommer vara ledig ca 2 dagar mer/månad, vilket det definitivt INTE är värt!
Jag är alleles för kvällstrött för att jobba så!

Så jag ringde min presonalchef för att prata med honom om detta, och risken med detta schema kommer att bli att jag får ett återfall och blir sjukskriven igen, vilket jag verkligen INTE vill, eller att jag blir tvungen att säga upp mig. :-(

Enligt mitt anställningsavtal så står det dessutom att jag är anställd för att jobba månd-fredag
kl 9-18!
Vad betyder det?
Från att ha haft en enorm arbetsglädje och trivselkänsla i Kistabutiken, så har allt nu raserats!

Jag hoppas verkligen att vi kan komma fram till en lösning på detta, annars blir jag tyvär tvungen att börja titta efter ett nytt jobb omgående.

Om det är någon som har några tips.....Nu behöver jag dem verkligen! :-)

Ha en bra dag, jag kommer att behöva det, är schemalagd 9.30-21.30 idag! :-(


Kommentarer
Postat av: Roger C

Kanske ett tecken på att det är dags att ta tag i starta egetprojektet. Ur allt negativt kommer alltid något positivt, konstigt nog. Det löser sig! Kram på dig!

2012-05-03 @ 08:49:26
Postat av: Roger E

Tyvärr är det så illa att sin arbetsgivare har rätt att ändra både schema och tjänst med en månads varsel. Ditt avtal stod det arbetsplats Gallerian där...? Isåfall är det historia eftersom butiken inte finns kvar. Jag tror tyvärr att i Kista kommer du sldrig få ett vettigt schema...men det finns en hel värld utanför...! Med din erfarenhet, servicekänsla, säljkunskap osv osv så kan du få ett jobb där kan trivas på!Riktigt surt, jag lider verkligen med dig.Ta hand om digKramar

2012-05-03 @ 09:24:05

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0