Gymmet och långpromenad!

Morrn morrn alla mina kära läsare!

Igår var det en annorlunda dag, jag började med att åka till Ks på morgonen för att ta prover inför tusdag då jag kallats för koll på mina opererade njurar (görs typ varje år), och sedan åkte jag till Vällingby för att jobba i deras stora labb.

På lunchen fick jag sällskap av Heidi, Olga och även Luisa som kom  en snabbis och hälsade på.

Det blev en rolig och annorlunda arbetsdag med massor av studentplakat!

På kvällen var jag och Maarit duktiga och gick ner till gymmet och tränade och efteråt tog vi även en långpromenad till Solna/Råsunda stadion med Linda som skulle hem till Sebbe.

Däremot fick jag fruktansvärt ont ovanför det vänstra bröstet, det började lite smått under tisdagen men blev 10 gånger värre under kvällen igår, kan ha berott på att jag ansträngde mig när jag tränade!?
Jag har ingen aning om vad det kan vara, om det är en sträckning av någon muskel för att jag hostat så mkt, eller om jag slagit i när jag ramlade med cykel i lördags (borde väl iofs känt något tidigare då)!?

Vaknade även med huvuddvärk idag och ont i hälsporren och vristen.....hmmm.....kanske måste lägga in mig på totalrenovering......Ha ha ha.....

Men vad gör det när det är sommar och sol!?!?!? :-)
Livet leker! :-)

Glöm inte att det är brunch på Pampas på lördag kl 12! Vi blir ett gäng! :-)

Ha en toppen dag!
Kram Pia


Det blev även en mysstund på balkongen!


Kommentarer
Postat av: Tea

Åh vad duktiga ni var som var på gymet igår! Jag tog mig en joggingtur med Shiva på 4 km innan jobbet o en liten strövartur med båda sen. I söndags var jag på ett stort tjejgym i Helsingfors med Tita o Nina, hade glömt hur kul det är på gym när det är lite folk. Annars nöjd med träningen? Jag önskar bara att jag fixade simkort saknar det oxå o vi har ju faktiskt ett i gymmet mitt i stan. Kanske i höst. Hoppas din dag fortsätter bättre än den började!

2012-05-24 @ 08:59:37

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0