Singel igen!

Morrn morrn mina vänner!

Ja så var det måndag igen efter en underbar helg med fantastiskt sommarväder som jag har tagit vara på till max, och gårdagskvällen avslutades med grillning på balkongen med Linda och Sebbe.

Då var jag singel igen!

Här går det undan...men jag är ju inte känd för att vara den som ligger på latsidan och är tråkig....hahaha.

Skämt å sido....det var väl delvis ömsesidigt efter att även jag kände en distans i helgen och att det kändes mer ansträngt än naturligt och mysigt, så jag ifrågasatte honom och det visade sig att jag fick en förklaring som jag inte hade räknat med.

Han tycker att Simba tar för stort utrymme i mitt liv, ungefär som ett barn, dvs att jag är lika låst. och det passar inte in i hans liv!?

Hmmm.... Visst betyder Simba oerhört mkt för mig, men jag har honom endast på helger, dock inte varje helg, och jag har en enorm valfrihet eftersom han bor hos Kalle och Lena (mina fd svärföräldar), så jag kan välja när jag vill ha hem honom, och det har iofs varit då fort jag kunnat.
Han har ju blivit en stor del av mitt liv och han får mig att må så otroligt bra, och ingen man kan någonsin ta de ifrån mig.
Men att jag skulle vara lika låst som att ha ett barn är helt fel!

Han däremot har fortfarande en hemmaboende dotter  på 20 år 2 veckor i sträck/månad och en katt, och jag har inte blivit presenterad för henne ännu, trots att han träffat hela min familj, och det tycker jag säger mer om honom. 

Jag har iofs hört talas om att män kan bli svartsjuka på hundar och barn för att de inte får full uppmärksamhet, och det låter nästan som så tycker jag.

Nåja....jag tycker iaf att detta var enda lösningen om det är så han känner, för då skulle det iaf inte funka

Visst är det tråkigt, men det var bra att det kom nu innan man fått starkare känslor!

Så jag ser fram emot en sommar som singel och bekymmerfri! :-)

Kramar till er alla!


Kommentarer
Postat av: Karin Berg

Tråkigt för dig, men med den ursäkten känns det som om han inte var den rätta.Ta vara på sommaren och njut.

2012-05-21 @ 10:46:37
Postat av: Vippan

<3 puss vännen!

2012-05-21 @ 15:25:01
Postat av: Anonym

Dissar man min jycke ska man inte i familjen vara !!!!

2012-05-21 @ 16:23:51
Postat av: Olgs

Jätte tråkigt att höra men som talaren innan sa, dissar man jycken så tillhör man inte familjen, håller med. Simba är en del av ditt liv, och passar inte det så passar inte det. Han är ditt "barn" och ett barn kan man inte slänga bort. Ja känner inte honom men omoget beteende tyvärr. Men som man säger, det finns flera fiskar i sjön, flera löv i skogen, och vara singel denna fina sommar- NJUT!!!!:) massa kramar!!

2012-05-21 @ 18:36:47
Postat av: Frk Svensson (Mia)

Jag tycker det är jättetråkigt men samtidigt är det bättre att det skedde nu med tanke på att känslorna växer med tiden.Du är värd det allra bästa som accepterar allt i dig och ditt liv. Annars är det inte rätt.Kraam gumman!

2012-05-21 @ 22:44:10
URL: http://frksvensson.blogspot.se/
Postat av: Anonym

Bättre att han visade sitt rätta jag nu och inte senare! Du är bara värd det bästa! Håller med brorsan, Dissar man simba är man inte värd mycket alls!! Och vem kan inte motstå världens underbaraste själ! Eeh du är helt enkelt för bra för den personen.

2012-05-22 @ 18:41:48
Postat av: Pia

Tack sötnosar!

2012-05-23 @ 07:35:40

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0