Stort intresse!

Morrn morrn mina kära vänner!


Igår var det ett väldigt stort intresse för min blogg, 120 besökare hade jag. :-)

På tal om ämnet jag tog upp igår, dvs att jag blivit singel igen, så visst är det tråkigt när något tar slut. Vi träffades ju ändå i ca 2 månader och ca 3-4 dagar/vecka, och att jag hade hund blev han varse om redan första gången vi träffades då Simba var med, och han briljerade med att gå ut en promenad ensam med honom, vilket imponerade på mig.

Med facit i hand så är jag glad att det blev som det blev, för det hade visat sig förr eller senare,
och det är ju förr dess bättre.

Om jag ska ha ett förhållande så måste det vara med en kille som tar med allt i mitt liv och accepterar det, och som respekterar att jag har ett väldigt socialt liv med mina vänner, med och utan Simba.

Jag vill ändå tillägga att det var mysiga och trevliga 2 månader och jag är glad att fått uppleva dem med honom, men nu är det över och jag önskar honom all lycka i framtiden.

Nu har det skett en del tillfälliga ändringar även på jobbet, och fr.o.m. imorgon ska jag jobba i Vällingby i ca 4 veckor framåt, förrutom ca 1 dag/vecka då jag kommer vara i Kista, så det blir lite variation.

Igår fick jag en trevlig kund på jobbet som jag pratade mkt med, Willy från bygglov, och han var jätte trevlig!
Efter jobbet åkte jag hem till Suzie och Vanessa på midddag och de bjöd på en kanongod ost och skinkpaj.

Ikväll är det festligheter på gång med Telia på Sergelbiografen, där det blir middag och mingel och så ska vi se filmen "The Dictator", och det ska bli kul!

Ha en toppen dag!
Kram Pia


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0