Sovrummet komplett och tavlor på mässan.

Nu är äntligen en sista pusselbiten på plats och sovrummet är komplett, dvs idag köpte jag det andra nattduksbordet.
 
 
Men det har inte varit en helt lätt dag att släpa hem det, eftersom den Blå linjen blev stillastående pga en olyckshändelse, och jag blev tvungen att ta bussen från Odenplan till Sumpan ,som blev fullproppad pga att det tydligen var fler som tänkte likadant.
Jag fick reda på att det hänt nått på t-banan när jag var vid Rådhuset så då klev jag av på Fridhemsplan och valde att åka till Odenplan. Innan hade jag varit vid Zinkensdam för att hämta mina och Nettans förstoringar som vi skulle ha på mässan, men d evar inte klara. Jag tog mitt nattduksbord och gick därifrån och just som jag satte mig på t-banan så fick jag ett mail att bilderna var färdiga. Typiskt!
Jag valde alltså att åka hem med bordet först och sedan åka iväg igen, och denna gång valde jag pendeltåget, men när jag just lämnat  Karlberg ringde Nettan och sa att hon var på väg mot Sumpan, så jag klev av på Centralen och bytte tåg mot Solna station, för att möta Nettan och hämta brollopscanvasen hos Diana för att hänga den på mässan.
Vi tog sedan bilen , i rusningstrafik, in till söder och Zinkensdam för att hämta bilderna och sedan åka till Älvsjö....
Till slut blev allt bra iaf, tavlorna hänger på plats på mässan till allmön beskådning över hela helgen. :-)
 
Nettan vid våra bilder, 2 av mina längst till vänster.
 
 
Våran snygga vägg!
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0