Det blir dyrt att gå hemma!

Morrn morrn!
 
Så har ännu en vecka som "arbetslös" snart gått till ända, vilken blir min 4:e.
Jag måste säga att ska detta fortsätta länge till så kommer jag att bli ruinerad, och då menar jag inte att jag inte får någon lön efter min tid är slut, utan att jag kommer på saker att göra om här hemma hela tiden, och det blir dyrt i längden.....Ha ha ha....
Men som ni vet så har jag svårt att bara sitta stilla och vara nöjd med livet, jag vill hela tiden utvecklas och förändra....s.
Om jag inte får göra det hemma så gör jag det någon annanstans! :-)
 
Idag blir det ett infomöte på Arbetsförmedlingen och det känns ju måttligt roligt, men ett ont måste, men ikväll ska jag på invigning av en heminredningsbutik tillsammans med grannen Margit, och där bjuds det på bubbel och tilltugg.
Om jag hinner tänkte jag börja måla stolsbenen vita oxå medans jag ändå har färg kvar.
 
Igår fick jag besök av Robin och hans kompis Pontus och de hjälpte mig att bl.a. borra nya hål och höja gardinstången i matrummet, borra upp ny takkrok till taklampan i matrummet, montera mina lådor till den nya byrån, så jag bjöd dem på middag, gyros. Även Linda kom och åt gyros med oss.
När de gått hem kom Ingela över på lite glögg och en liten pratstund, och så hämtade hon sina foton från Turkietresan som jag skrev ut innan vi bommade igen butiken.
 
Ha en toppen dag!
 
Kram Pia
 
 
Årets Blossaglögg med bl.a. ingefära, och den var jättegod men lite starkare än vanliga,
pga ingefäran.
                             

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0