Det snurrar i mitt huvud!

Morrn morrn mina kärna vänner!
 
Nu har det hänt grejjer här och det snurrar runt i mitt huvud!
Jag är förvirrad, stressad, tankspridd, tveksam, beslutsam, rädd, osäker, nyfiken, sporrad, m.m......Ja ni förstår!?
 
Jag har fått ett erbjudande om att vara min egen och driva labb/framkallning åt en av våra stora Elektronikjättar, i en av deras lokaler, vilket låter toppen.
Men jag måste införskaffa maskiner, vilket är en ganskla stor investering och betala min egen lön, m.m. och allt vad det innebär att ddriva eget.
Fördelaran är att jag får lokal, deras kundinpass, som är många/dag, hjälp med annonsering, hemsida, samt delvis hjälp av personalen.
Jag har varit på ett spontant möte medd VD:n för ett av varuhusen, och igår satt jag i möte med en coach som peppar mig att starta eget, och som kan allt om det. Han proppade min hjärna full med information om vad jag måste göra, tänka på, m.m....m.m....och som läget är nu så vet jag varken ut eller in.
 
Det är osäkra tider just nu! Vill jag verkligen göra en sådan stor investering? Är det rätt tid? Hur länge kommer denna Elektronikjätte att leva kvar? Vad händer OM de försvinner? 
Som ni förstår så är tankarna många, och det är ett av mitt livs största beslut, och jag vill inte stressa in i något som kanske blir mitt livs största misstag. Men det kan ju oxå bli mitt livs största investering!
 
 
 
OM jag nu startar eget, ska jag isåfall starta enskild firma eller AB?
 
Nåja.....jag är glad för alla tips och råd jag kan få av er!
 
Kram Pia
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0