Gammal kärlek rostar...!?

Morrn morrn mina kära vänner!
 
Idag ska jag åka in till stan/söder och hjälpa Görel i hennes mysiga inrednings butik, och hon ska i utbyte lära mig allt om att driva eget, dessutom ska det bli kul att komma ut och träffa folk igen, i butiksmiljö.
 
Ikväll ska det komma ett par och kolla på min soffa....GULP....nu fick jag panik...vill jag verkligen sälja den!?
Jag har ju inte varit och kollat på den nya ännu.
 
Igår var jag som sagt på mässan igen för att hämta hem mina tavlor igen, och jag passade på att kolla lite på studioutrustning, köpte ju en reflexskärm i fredags (med 7 färger) för endast 400:-, och jag vill nu ha en egen hemmastudio..
När jag var är var jag även och tog en fika med mitt ex Anders som jag inte träffat på snart 4 år, och det kändes skönt och mysigt att träffa honom igen.
Det kändes aldrig som att vi fick ett bra avslut och det har hängt över mig sedan dess, så nu var det så skönt att se honom och kunna lägga locket på en gång för alla. Han har gått vidare i sitt liv med ny fru , nytt hus, nytt jobb....m.m...och nu är det dags att även jag vänder blad och går vidare.
Det är klart att det alltid känns jobbigt på ett sätt när man träffar någon som betytt så mycket i ens liv som Anders gjorde för mig, och se att han är lycklig med någon annan, men samtidigt så är jag väldigt glad för hans skull.
 
Jag vill oxå passa på att säga ett STORT TACK till alla mina söta vänner som kom på mitt och Patriks sminkevent i lördags eftermiddag, det blev verkligen jättelyckat och jag är mer än nöjd, och så även Patrik.
 
Ha en toppen dag!
Kramar till er alla!
 
Bye bye min älskade soffa....
 
Välkommen nya....
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0