Lev i nuet!

Morrn morrn mina vänner!
 
Idag har jag haft en lång sovmorgon, gick upp ca kl 11, och det var verkligen välförtjänt.
Det blev inte så sent igår, för jag var trött och det var skönt att komma hem till sängen ,istället för att gå till puben som vi planerat.
Idag väntar en skön softsöndag med lite pysslande här hemma och få ordning på alla kläder som ligger kvar framme, så jag måste montera klart byrån som jag skjutit på framtiden.
Så kanske det blir någon promenad, idag utan hund, för han är hos Kalle och Lena eftersom jag ska på möte imorgon måndag, och vill inte att han ska behöva vara ensam för länge.
 
En sådan här dag då man tar det lugnt och är ensam ,får tankarna att rulla runt i huvudet.
Jag grubblar en del över mitt liv, min framtid, vad jag gjort hittills, vad jag vill göra i framtiden, m.m...
och det jag kommer fram till är bl.a. att jag har ett väldigt bra liv.
 
Visst är framtiden oviss, men så är den för alla, och så vill jag också att den ska vara, tänk om man visste om allt som skulle hända i förväg, det vore väldigt tråkigt.
Jag lever som jag vill, och njuter av dagarna så mkt som jag kan, och tar vara på alla tillfällen att få tillbringa tid tillsammans med mina nära och kära.
Jag anser mig vara en livsnjutare som lever i nuet!
 
Vad framtiden har att erbjuda mig, ser jag fram emot med stor nyfikenhet och entusiasm, och var det gäller arbete så är jag inte orolig för att jag snart ska hitta något som jag kommer att utvecklas och trivas med. :-)
 
Det bästa med mitt liv är att jag har ingen panik i något jag gör, jag tar dagen som den kommer och tar problemen då de dyker upp istället för att sitta och tänka på vad som händer OM de kommer.
Jag vägrar att se problemen i förväg, utan försöker istället att se lösningarna och fördelarna med allt.
Jag känner inte efter för mkt hur jag mår utan lever för dagen och njuter av vad den har att erbjuda.
 
Visst har jag planer för framtiden, väldigt många, men jag kan inte leva i framtiden, jag måste leva i nuet och jag vill inte heller se bakåt för mkt, för det tar alldeles för mkt energi och fundera på vad som kunde ha hänt om jag gjort si eller så.
Det som varit går ej att ändra på,  man kan bara göra det bättre i framtiden. och bli en bättre människa och lära av sina misstag.
 
Ha en toppen dag mina vänner och hoppas att mina ord säger er något!
Kram Pia
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0