Mysfredag!

Det är mycket mys nuförtiden, kanske beror det på att det blivit så kallt och mörkt ute så man får göra det mysigt inne med massa ljus och trevligt sällskap. :-)
 
Igår var det en mysdag med en nyttostart på dagen med att åka till Globen för att få hjälp att göra klart mitt cv, och Simba fick följa med.
 
Sedan åkte vi hem och mötte Robin som väntade utanför våran dörr.
Jag satte genast igång med att baka saffransbullar, mina special bullar med bl.a. ,mandelmassa, russin, vaniljsocker, smör....i.....mums.
 
Maarit kom ner på en kopp kaffe och nybakade bullar, hon kom hem tidigare pg.a. ont i sina fötter (hälsporre, stackarn).
Jag gick även in till grannarna Margit, Tony och Eva, med nybakade bullar.
 
Det blev även en långpromenadd tillsammans med Mona och Vilda runt sjöarna.
 
På kvällen kom Linda förbi och vi åt bullar och rack vin och tände massa ljus och hade en jättemysig stund, innan vi gick iväg till Mona och Vilda en sväng på kaffe och......nybakade bullar....hon fick oxå ett ryck och bakade bullar på kvällen efter våran promenad.
 
Jag redo för dagen.
 
Jag gjorde mys på min nymålade skänk och tände massa ljuslyktor (köpte 8 st på
torsdagskvällen då vi var på nyinvigningen/1 års jubileum av den mysiga inredningsbutiken på Skånegatan på Söder. Jag köpte dem i första hand för att ha som vattenglas till vinglasen på middagar, men kommer att kombinera som ljuslyktor. Visst är de coola!?
 
 
Bakning på gång...
Bullskörden
 
Dessa stolar såg jag i ett akyltfönster i en antikaffär i Sumpan, och jag måste ta reda
på vad de kostar, vill ha dem, men klä om tyget till något coolare och mer modernt.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0