Alla är värda en ny chans!

Morrn morrn mina vänner!
 
Idag har förkylningen verkligen stadgat sig i min kropp! :-(
Jag hostar så jag har träningsvärk i magen, näsan rinner och jag känner mig täppt enda upp i bihålorna, och jag har feber.
Det är väl typiskt nu när jag kan koppla av och vara ledig!
 
Jag som skulle åka till mässan på "Våga starta eget"- seminarium, och så ska vi ha lite roligheter med kollegorna från Kista på eftermiddagen, men tyvär får jag avboka allt. :-(
 
Just nu sitter jag och äter en smoothie som jag blandat med , banan, äpple, frysta hallon, yogurt och honung. Hade dessvärre ingen ingefära hemma annars hade det gjort susen.
 
För er som undrar hur det går med jobb så vill jag bara tala om att jag har skickat iväg mitt CV till några olika företag och tänker förtsätta med det, jag har ju ingen panik....ännu.
Jag ser detta som min andra chans i livet, dvs nu har jag chansen att välja vad jag vill göra, och tänker inte ta första bästa.
Jag vet vad jag kan och vad jag vill!
 
Dessutom händer det mer saker i mitt privatliv, jag har fått kontakt med några gamla bekanta igen som jag tycker är väldigt roligt, och vart det kommer att leda återstår att se, men även där är alla värda en ny chans.
 
Kram Pia
 
Snacka om "knähund"!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0