Förkylningen bättre!

Morrn morrn mina vänner!
 
Idag känns det bättre med förkylningen, hostan är lite bättre och näsan rinner inte längre, däremot har jag fruktansvärd träningsvärk i magen efter allt hostande, samt ont i högra armen efter att jag ramlade och vrickade till foten, tog väl emot med den. Foten däremot är bättre!
Så nog om min hälsa..... :-)
 
För övrigt så skiner solen och det är en underbar höstdag och jag har inte Simba hemma, eftersom jag måste kurera mig, men i eftermiddag kommer han hem igen. :-)
 
Nu börjar poletten ramla ner sakta men säkert, dvs att jag är ARBETSLÖS!!!
Jag har aldrig i hela mitt liv varit utan arbete, från det att jag var ca 15 år så har jag haft helgjobb och sedan har det bara rullat på.
Så det tar tid att förstå min nya situation, och jag vill inte stressa in i något nytt bara för att jag måste, utan nu har jag chansen för första gången i mitt liv att tänka och fundera på vad jag vill göra när jag blir stor. :-)
Jag har ju först mina 6 mån med betalt från jobbet, och så har jag A-kassa och tydligen ytterligare någon ersättning från Handels för att jag är över 40 år och har jobbat mer är 5 år på samma ställe.
Så jag kan unna mig att vara lite "ledig" ett tag, även om det är svårt! :-)
Jag är ju en typisk Oxe, och de vill ju stå med båda fötterna på jorden och trygghet är ju väldigt viktigt för oss, så jag vill gärna veta vad jag har och kunna planera framåt.
 
Men men....nu får jag lära mig att ta det lugnt och ta en dag i taget!
 
Inget ont som inte har något gott med sig brukar man ju säga! :-)
 
Ha en bra dag!
Kram Pia
 
 
 

Kommentarer
Postat av: Karin Berg

Helt rätt tänkt, stressa inte iväg utan ta det en välförkänt ledighet och en bra funderare.

2012-10-13 @ 11:20:08

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0