Jobbcoach och byte av fläkt!

Igår var jag som sagt på ett möte i Globen med en jobbcoach, och det känns som om flera dörrar öppnats för mig och man börjar vidga sina vyer och se flera möjligheter istället för tvärtom.
Allt gick väldigt snabbt så jag hängde knappt med på allt som hon sa, men det hon sa i det stora hela var iaf att de skulle göra allt för att hjälpa mig att hitta ett jobb inom foto. :-)
 
Jag passade på att luncha med Mia som jobbar i Globen innan jag åkte hemåt igen, och vi gick även en sväng i centrummet och kollade lite.
På kvällen blev det middag hemma hos Suzie och Vanessa.
 
 
Inte nog med allt som händer med jobbet så håller jag , som vanligt på här hemma med lite fixning, och denna gång är det köksfläkt på schemat.
Jag har ju sagt ända sedan jag flyttade in i Sumpan, för 4 år sedan att jag skulle byta ut fläkten och ta bort skåpet över spisen pga att hon som bodde här innan rökte så in i bomben och det fullkomligt stank ur både fläkten och skåpet....och nu blir det äntligen av!
Dessutom så har de planerat köket så illa så att hörnskåpet slår i fläkten när man öppnar det, och det kommer jag oxå att slippa nu. :-)
Det kommer att bli sååååååå snyggt!!!! :-)
 
Eller vad tror ni!?
Att den är svart gör ju att den bryter av och matchar även mina svarta köksbänkar.
Nu ska väggen bakom skåpet spacklas och målas och elektrikern kommer idag igen och monterar upp kontakterna som han tog ner igår.
Men nu ska jag bädda, städa och duscha för ikväll kommer Simba hem och även Tea och hennes ena hund Shiva kommer på nattligt besök.
 
Kram Pia
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0